Förarbevis 

Har du funderat på att skaffa dig ett Förarbevis (moped klass 2)?

Varför inte anmäla dig till vår populära utbildning? Vi tar emot intresseanmälningar under hela året och kör igång nya kurser när det finns en grupp elever. Vi håller på så länge vädret tillåter på hösten och börjar med nya kurser i februari. Körningen kan dock inte börja förrän gatorna är sopade på våren. Detta är för din säkerhet!

 

Teoriundervisning

Vi lägger först och främst upp teoriundervisningen, 2 x 120 minuter, 2 x 150 min under den tid som passar eleverna. Gärna till de olika loven och helgdagar. Undervisningen hålls av en mc-lärare som har stor erfarenhet av att köra på två hjul i trafiken. Teorin håller vi på trafikskolan i vår ljusa och trevliga teorisal. Efter teorikursen börjar du med egenstudier på datorn hemma eller på Trafikskolan.

Praktisk tillämpning

Sedan är det dags att börja övningsköra med din mopedlärare. Detta gör du på en utav våra mopeder och självklart kan du låna utrustning av oss. Träningen sker på en manöverbana och är 60 min lång.

Kunskapsprov

När du fyller de krav som vi har på kunskap i teorin och efter obligatorisk mopedkörning så bokar du en tid hos oss på kontoret och genomför STR's Eximinationsfrågor för moped klass 2.

Har du bestämt dig? Ring då och anmäl dig till kurs!

Läs gärna mer på Körkortsportalen om Förarbevis.

 

 

Mopedkurser

Intresseanmälan