AM-körkort     

Har du funderat på att skaffa dej ett körkort för AM-moped?

Varför inte anmäla dig till vår populära utbildning? Vi tar emot intresseanmälningar under hela året och kör igång nya kurser när det finns en grupp elever. Vi håller på så länge vädret tillåter på hösten och börjar med nya kurser i februari. Körningen kan dock inte börja förrän gatorna är sopade på våren. Detta är för din säkerhet!

Teoriundervisning

Vi lägger först och främst upp teoriundervisningen, 4 X 120 minuter, under den tid som passar eleverna. Gärna till de olika loven och helgdagar. Undervisningen hålls av en mc-lärare som har stor erfarenhet av att köra på två hjul i trafiken. Teorin håller vi på trafikskolan i vår ljusa och trevliga teorisal. Efter teorikursen börjar du med egenstudier på datorn hemma eller på Trafikskolan.

Praktisk tillämpning

Sedan är det dags att börja övningsköra med din mopedlärare. Detta gör du på en utav våra nya mopeder och självklart kan du låna utrustning av oss. Den obligatoriska körningen är 240 minuter och är både på manöverbana och ute i trafiken.

Kunskapsprov

När du fyller de krav som vi har på kunskap i teorin och efter obligatorisk mopedkörning så anmäler vi dig till kunskapsprov hos Trafikverket.

Har du bestämt dej? Ring då och anmäl dej till kurs!

Glöm inte att skaffa körkortstillstånd i tid. Det tar ca 2-3 veckor från du skickar in din ansökan tills dess att det är beviljat. Vi hjälper dig gärna med ansökningarna!

Klicka in på transportstyrelsen för att göra din ansökan: Klicka här

Mopedkurser

17

Måndag 17 september

Mopedteori 1

16:00 - 18:10
Teori 1- 17/9
Teori 2- 19/9
Teori 3- 24/9
Teori 4- 26/9
2

Tisdag 2 oktober

Mopedteori 1

16:00 - 18:10
Teori 1- 2/10
Teori 2- 3/10
Teori 3- 9/10
Teori 4- 10/10

Intresseanmälan