Teori

Vid inskrivningen så får du tillgång till ditt teorimaterial och då får du också  tillgång till inloggning på "Elevcentralen". Via elevcentralen så får du tillgång till de teoritester som ska göras och du kan lätt se vilka tider du har bokat både på teorilektioner och körlektioner. Här kan du också se hur din ekonomi på trafikskolan ser ut.

Teorilektionerna håller vi i vår nyrenoverade teorisal. Vi har en informationslektion och 4 teorilektioner. På informationslektionen är både du och din handledare välkomna! Här går vi igenom våra rutiner och vägen till körkort.

Teorilektionerna är 2 X 40 minuter och har en liten paus.

Via "Elevcentralen Premium" kan du sitta och göra din teori var du vill! Hemma, på semestern eller på Trafikskolan? Du väljer! Det kan vara bra om du är på trafikskolan i början så att vi kan hjälpa dej direkt om det behövs.

Boka eller avboka dina teorilektioner via "Intresserutan" till höger eller ring kontoret tel 0340-627115.

Extra teorihjälp.

Har du läs- och skrivsvårigheter eller behöver du extra hjälp med din teori? Anneli och Pernilla kan hjälpa dej med enskild teoriundervisning. Vi har också möjlighet att hjälpa dej med ansökningar och en lättare utredning om du behöver muntligt teoriprov eller prov med förlängd tid.

Informationsträff

Intresseanmälan