AM-utbildning

Har du funderat på att skaffa dig ett körkort för AM-moped?

Varför inte anmäla dig till vår populära utbildning? Vi tar emot intresseanmälningar under hela året och kör igång nya kurser när det finns en grupp elever. Vi håller på så länge vädret tillåter på hösten och börjar med nya kurser i februari. Körningen kan dock inte börja förrän väglaget är pålitligt på våren. Detta är för din säkerhet!

Teoriundervisning

Vi lägger först å främst upp teoriundervisningen, 4 x 120 minuter, under den tid som passar eleverna. Gärna till de olika loven och helgdagar. Teorin håller vi på trafikskolan i vår ljusa och trevliga teorisal. Efter och gemensamt med teorikursen fortsätter du med egenstudier på datorn hemma eller på trafikskolan.

Praktisk tillämpning

Sedan är det dags att börja övningsköra med din mopedlärare. Detta gör du på våra mopeder och självklart kan du låna utrustning av oss. Den obligatoriska körningen är 240 minuter och du kör både på manöverbana och ute i trafiken.

Kunskapsprov

När du fyller de krav vi har på kunskap i teorin och efter obligatorisk mopedkörning så anmäler vi dig till kunskapsprov hos Trafikverket.

Körkortstillstånd

Du som ska ta AM-körkort behöver ansöka om ett körkortstillstånd hos Transportstyrelsen.
Skaffa ett körkortstillstånd direkt här

Eleven behöver göra en "Synprövning" hos en optiker.
Varbergs Optik
Synsam Varberg

Pris: 5 500:- 

Passa på!
Juni-kursen 4 750:-

 

Har du bestämt dig? Anmäl dig genom att klicka på knappen.