Personbil

Din utbildning är unik!

Det spelar ingen roll om du kört mycket eller lite hemma, om du har lätt eller svårt med teori eller körning eller om du vill köra manuellt växlad eller automatiskt växlad bil. Du är välkommen med dina kunskaper och vi kommer att använda oss av dem i undervisningen. Vi kontrollerar vad du har för kunskaper redan första körlektionen och sedan lägger vi upp en grovplanering av din körkortsutbildning.

Hos oss får du välja vilken bil och vilken lärare du vill köra med!

Vi har lite olika bilmärken att välja mellan. Du kanske själv har en önskan om att köra en stor, mellan eller liten bil.

Manuell eller automat?

De flesta av våra elever väljer att köra manuellt växlade bilar och det har vi olika bilmodeller att välja mellan. Men vi tror att det är på väg att förändra sig. I de större städerna så börjar det bli fler elever som vill köra automatväxlade bilar. Varför inte? Det är ett enklare sätt att lära sig manövrera bilen. Om man vill kan man "uppgradera" till manuellt körkort senare. Då räcker det med en ny uppkörning med en manuellt växlad bil.
Väljer du att övningsköra med en automatväxlad bil hos oss får du övningsköra i vår Id 3(elbil), Volvo v40 eller Audi A1.

Fyll i nedanstående formulär för att skriva in dig på trafikskolan.

Inskrivning personbil

  • Inskrivning för b-körkort

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.